Kit

Sorteer op:

Met een hoge bewegingsopname van 18% is deze Ottoseal acrylaatkit RAL 9010 uitstekend toepasbaar tussen houten deur en raamkozijnen/ metselwerk/ pleisterwerk en/of beton.
Met een hoge bewegingsopname van 18% !! is deze Ottoseal acrylaatkit RAL 9001 uitstekend toepasbaar tussen houten deur en raamkozijnen/ metselwerk/ pleisterwerk en/of beton.
Soudal Glaskit TS is een uitstekende beglazingskit (neutrale, elastische ééncomponent op basis van MS-polymeer) . Soudal Glaskit TS is ontwikkeld om overschilderd te worden met beide verfsysytemen (watergedragen en gesolventeerde verven)
Easyseal XPS is een droogafmesbare KOMO gecertificeerde beglazingskit, welke met de meeste verven overschilderbaar is (proef zetten wordt altijd aangeraden)
Sale
Eén component, neutraal uithardende alcoxy siliconenafdichting voor structurele verlijming van glas, metaal en andere bouwcomponenten alsook voor verlijming van verstijvingelementen en voor andere soortgelijke verlijmingtoepassingen.
Seal-it® 110 UNI-ACRYL
Unieke watergedragen acrylaatkit voor het tegengaan van scheuren en verkleuring in verf
Siliconenkit, neutraal alkoxy type, geschikt voor natte ruimtes
Sikasil® C is een neutrale, duurzame elastische 1-component 100% siliconenkit, op basis van alkoxy. Doorharding door middel van luchtvochtigheid.
Zwaluw Butylene-X is een hoogwaardige, duurzaam, plastisch blijvende afdichtingskit op polybuteenbasis, die gemakkelijk verspuit, geen vlekvorming geeft, snel en goed overschilderbaar is en die een gladde en strakke huid vormt.
Een makkelijk verwerkbare- en goed universeel overschilderbare MSP-Hybride bouw en beglazingskit.

Deze Hybride beglazingskit is makkelijk verspuitbaar en in diverse standaard kleuren verkrijgbaar,
Duurzame, beperkt overschilderbare, neutrale siliconenkit voor beglazings- en gevelvoegen

Zwaluw Window Seal® Plus is een beperkt overschilderbare droog afmesbare universele beglazingskit op basis van siliconen technologie welke onder invloed van de lu
Easyseal Plus® is een droogafmesbare KOMO gecertificeerde beglazingskit, welke met de meeste verven overschilderbaar is (proef zetten wordt altijd aangeraden)
Zwaluw Acryl Clear WT is een hoogwaardige afdichtingskit op basis van acrylaatdispersie. Na het aanbrengen vormt het product een glashelder en stevig plasto-elastisch rubber door verdamping van het water uit de kit. Is wit bij het aanbrengen en droogt gla
Zwaluw Silicone-NAF is een veelzijdige Isega geteste neutrale siliconenkit voor sanitair, bouw-, beglazings- en gevelvoegen welke onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch blijvend rubber.
Seal-it® 215 SILICON-NF is een hoogwaardige, professionele en schimmelwerende afdichtingskit, op basis van oxim siliconen
(neutraal/zuurvrij systeem), welke onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch blijvend rubber.
Seal-it® 215 SILICON-NF is een hoogwaardige, professionele en schimmelwerende afdichtingskit, op basis van oxim siliconen (neutraal/zuurvrij systeem), welke onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch blijvend rubber.
Neutrale sanitair ingestelde siliconenkit voor sanitair-, beglazings- en gevelvoegen

Zwaluw Silicone-NO is een veelzijdige neutrale siliconenkit voor sanitair, bouw-, beglazings- en gevelvoegen welke onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot e
Ottoseal® S100 is een acetaat vernettende (azijnzure) siliconenkit, welke uitmuntend verwerkt. Ottoseal® S100 heeft een uitstekende hechting op keramische ondergronden en alle verkrijgbare kleuren zijn schimmelwerend ingesteld.
Zwaluw Window Seal® Plus is een overschilderbare, makkelijk verwerkbare en droog afmesbare één component siliconen / beglazingskit voor het afdichten van beglazingsvoegen. Het product is neutraal en vrijwel reukloos. Na aanbrengen reageert de siliconenkit
Seal-it® 115 TOP-ACRYL REGENVASTE ACRYLAATKIT
Zwaluw Acryl-W is een plasto-elastische afdichtingskit
Speciaal ontwikkeld voor het in dezelfde oppervlaktestructuur afdichten en vullen van aansluitvoegen, (krimp)naden, scheuren en gaten, als de ondergrond, zoals spac-, stuc- en metselwerk.
Ottoseal A215 is een korrelig product (acrylaatkit) op acrylaat-dispersie basis. Voor zowel binnen als buiten gebruik. Deze structuur acrylaatkit is goed overschilderbaar en vergeelt niet
Geschikt voor wand- en geveldilatatievoegen en diverse voegen.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x