Acrylaatkit

Sorteer op:

Met een hoge bewegingsopname van 18% is deze Ottoseal acrylaatkit RAL 9010 uitstekend toepasbaar tussen houten deur en raamkozijnen/ metselwerk/ pleisterwerk en/of beton.
€4,25
Seal-it® 115 TOP-ACRYL REGENVASTE ACRYLAATKIT
€2,00
Acryrub CF2 is een hoogwaardige, plasto-elastische één-component voegkit op basis van acrylaatdispersie.
€1,99
Zwaluw Acryl-W is een plasto-elastische afdichtingskit
€1,25
Met een hoge bewegingsopname van 18% !! is deze Ottoseal acrylaatkit RAL 9001 uitstekend toepasbaar tussen houten deur en raamkozijnen/ metselwerk/ pleisterwerk en/of beton.
€4,25
Zwaluw Acryl Wet on Wet van Den Braven is een hoogwaardige acrylaatkit, speciaal ontwikkeld om kort na het aanbrengen nat in nat te worden overschilderd met watergedragen en synthetische verven. Voor het afdichten en vullen van aansluitvoegen, naden, sche
€2,75
Zwaluw Acryl Clear WT is een hoogwaardige afdichtingskit op basis van acrylaatdispersie. Na het aanbrengen vormt het product een glashelder en stevig plasto-elastisch rubber door verdamping van het water uit de kit. Is wit bij het aanbrengen en droogt gla
€3,75
Ottoseal A210 is een goede acrylaatkit van Otto Chemie voor bewegingsopname tot 15%. Deze acrylaat kit is prima toepasbaar tussen houten deur en raamkozijnen/ metselwerk/ pleisterwerk en/of beton met geringe belasting.
€1,50
Hoogwaardige watergedragen acrylaatkit voor binnen en buiten
€2,25
Unieke watergedragen acrylaatkit voor het tegengaan van scheuren en verkleuring in verf
€2,00
Zwaluw Stuc-O-Seal® is een hoogwaardige, overschilderbare, duurzaam plasto-elastisch blijvende afdichtings- en vulkit voor binnen en buitengebruik met een korrelige oppervlaktestructuur.(acrylaat kit)
€3,25
Speciaal ontwikkeld voor het in dezelfde oppervlaktestructuur afdichten en vullen van aansluitvoegen, (krimp)naden, scheuren en gaten, als de ondergrond, zoals spac-, stuc- en metselwerk.
€3,25
Ottoseal A205 is een eersteklas afdichtings en overschilderbare acrylaatkit . Met een hoge bewegingsopname van 18% is deze Ottoseal A205 acrylaat goed toepasbaar tussen houten deur en raamkozijnen/ metselwerk/ pleisterwerk en/of beton.
€4,25
Ottoseal A215 is een korrelig product (acrylaatkit) op acrylaat-dispersie basis. Voor zowel binnen als buiten gebruik. Deze structuur acrylaatkit is goed overschilderbaar en vergeelt niet
€3,49
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x