Siliconenkit

Sorteer op:

Seal-it® 225 SILICON-NS is een hoogwaardige, professioneel, weekmakervrij en schimmelwerend afdichtingsmateriaal, op basis
van oxim vernettende siliconen (neutraal/zuurvrij systeem), welke onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam
Ottoseal S125 is een uitstekende, neutraal ingestelde, siliconenkit op basis van alcoxy. Ottoseal S125 heeft een goede hechting op keramische ondergronden en is erg schimmelwerend ingesteld.
Ottoseal S110 is een neutraal ingestelde siliconenkit op basis van Oxime. Ottoseal S110 heeft een goede hechting op keramische ondergronden en is schimmelwerend ingesteld.
Ottoseal S110 is een mat ingestelde sanitairkit.
Ottoseal S110 is een neutraal ingestelde siliconenkit op basis van Oxime. Heeft een goede hechting op keramische ondergronden en is schimmelwerend ingesteld. Ottoseal S110 is een mat ingestelde sanitairkit.
Zwaluw Silicone-NAF is een veelzijdige Isega geteste neutrale siliconenkit voor sanitair, bouw-, beglazings- en gevelvoegen welke onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch blijvend rubber.
Zwaluw Silicone-NAF is een veelzijdige neutrale siliconenkit voor sanitair, bouw-, beglazings- en gevelvoegen welke onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch blijvend rubber.
Seal-it® 215 SILICON-NF is een hoogwaardige, professionele en schimmelwerende afdichtingskit, op basis van oxim siliconen
(neutraal/zuurvrij systeem), welke onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch blijvend rubber.
Seal-it® 215 SILICON-NF is een hoogwaardige, professionele en schimmelwerende afdichtingskit, op basis van oxim siliconen
(neutraal/zuurvrij systeem), welke onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch blijvend rubber.
Seal-it® 215 SILICON-NF is een hoogwaardige, professionele en schimmelwerende afdichtingskit, op basis van oxim siliconen (neutraal/zuurvrij systeem), welke onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch blijvend rubber.
Siliconenkit, neutraal alkoxy type, geschikt voor natte ruimtes
Sikasil® C is een neutrale, duurzame elastische 1-component 100% siliconenkit, op basis van alkoxy. Doorharding door middel van luchtvochtigheid.
Neutrale sanitair ingestelde siliconenkit voor sanitair-, beglazings- en gevelvoegen

Zwaluw Silicone-NO is een veelzijdige neutrale siliconenkit voor sanitair, bouw-, beglazings- en gevelvoegen welke onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot e
Ottoseal S125 sanitairkit is ook in matte kleuren bestelbaar en gewoon uit voorraad leverbaar!


Ottoseal S125 is een uitstekende, neutraal ingestelde, siliconenkit op basis van alcoxy. Ottoseal S125 heeft een goede hechting op keramische ondergronden
Ottoseal® S110 is een neutraal ingestelde siliconenkit op basis van Oxime. Heeft een goede hechting op keramische ondergronden en is schimmelwerend ingesteld.

Ottoseal® S110 is een mat ingestelde sanitairkit.
Ottoseal® S100 is een acetaat vernettende (azijnzure) siliconenkit, welke uitmuntend verwerkt. Ottoseal® S100 heeft een uitstekende hechting op keramische ondergronden en alle verkrijgbare kleuren zijn schimmelwerend ingesteld.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x